02 - 03 - 04 feb
2018
Menu

Masterclasses

Wat is een Masterclass?

Een Masterclass is een degustatie van 5 uitzonderlijke whisky's, hetzij vanwege hun leeftijd of vanwege hun zeldzaamheid, een groep van maximaal 25 personen met commentaar van een whisky specialist, die zal een algemene uitleg over whisky, zijn oorsprong en zijn productie proces geven. . .

Uw Masterclass ticket geeft U toegang tot onze VIP lounge en alle daaraan verbonden voordelen.

Er zijn twee soorten Masterclasses :

  • Publieke Masterclass

Open voor iedereen tegen een prijs van 120€ (inclusief BTW). Deze prijs omvat algemene toegang voor de dag. Beperkt tot 25 personen maximaal.
Bij reservering.

  • Business Masterclass

De masterclass richt zich tot bedrijven die inschrijven per schijf van 25 gasten.

De kostprijs bedraagt 3.625 €, inclusief btw per masterclass (3.154,50 € excl. btw). De btw wordt opgesplitst volgens de aard van de goederen en de diensten in 6%, 12% en 21%. De kostprijs omvat:
- de algemene toegang tot de beurs op de dag van de masterclass, het degustatieglas, het notitieboekje, een pen en een 5 € penning;
- de toegang tot het VIP salon met gratis koffie en softdrinks; degustatie van uitzonderlijke whisky's tegen betaling.
- de lunch op het balkon van de casinozaal van Spa, ingericht per tafel van 5 tot 6 personen en voorbehouden op naam en met het logo van het bedrijf;
- de degustatie van 5 uitzonderlijke whisky's omwille van de ouderdom of zeldzaamheid, toegelicht door een whiskydeskundige die een algemene voorstelling geeft over whisky, de oorsprong, het productieproces, ... in een uitzonderlijke omgeving.
- Tot slot kunnen de deelnemers ook worden getrakteerd op een extra cadeautje (festivalfles, boek over whisky, of ...), prijs en formule te bespreken.

Reserveringen en informatie alleen bij André Busch : masterclass-entreprise@whisky-live.be

Bovenkant pagina Bovenkant pagina