02 - 03 - 04 feb
2018
Menu

Smakenruimte

 

WHISKY & CHOCOLADE

Chocolaterie Saive laat u – in nauwe samenwerking met onze organisatie – tijdens onze Whisky-Live Begium 2018 proeven van originele en vernieuwende combinaties van chocolade en whisky. Laat u meevoeren op deze initiatiereis voor fijnproevers. We beloven u een uniek geschenk (misschien wel een mooie gepersonaliseerde koffer?) dat van a tot z door deze meester-chocolatier en onze Whisky-Live Belgium werd ontworpen!

WHISKY & COCKTAILS

Zin om uw favoriete alcoholische drank op een andere manier te proeven? Ga dan voor een degustatie in de vorm van een cocktail. Whisky-Live Belgium biedt u een verfijnde selectie van cocktailrecepten om tijdens uw bezoek te proeven.

WHISKY & KAAS

Op onze trendy Whisky-Live Belgium mag deze combinatie, die al een tijdje in de mode is, niet ontbreken! Tijdens de editie van 2018 stellen we u dus een originele combinatie voor: whisky en kaas. Een feest voor uw smaakpapillen! Kom proeven op 2, 3 en 4 februari 2018.

WHISKY & MACARONS

Een originele, moderne en verfijnde combinatie waar lekkerbekken en fijnproevers van zullen smullen. Dit wordt mogelijk gemaakt door Macaron et Chocolat en de zaakvoerder Marc Buchet. 

WHISKY & SEAFOOD

De familietraditie bij Maison Spronck zet zich voort en is voelbaar op het vlak van de bediening en de aangeboden gerechten. De traditionele keuken houdt waarden in stand waarop Vinciane zich baseert, maar dankzij haar vrouwelijke invloed en een goede dosis creativiteit is het succes gegarandeerd. Een nieuwe culinaire combinatie die u vast en zeker zal overtuigen! 

MAAR OOK NOG … GRAVEERDER JEFF

Onze goede vriend Jeff graveert met plezier uw naam op uw glas, als aandenken aan onze Whisky-Live. Misschien wel een origineel geschenk voor uw bob?

Bovenkant pagina Bovenkant pagina